marlyse blue peelings

Marlyse Blue heeft een glycolzuurpeeling en een salicylzuurpeeling in het assortiment.

De AHA Glycopeel met glycolzuur is zeer geschikt voor de aanpak van hyperpigmentatie, fijne lijntjes, oneffen huidtextuur, oppervlakkige littekentjes, verhelderen en egaliseren van de teint en sterk verhoornde huid. De glycopeel is ook lokaal te gebruiken op hyperpigmentatie. De Glycopeel is vooral geschikt voor de verouderende huid.

De BHA Salipeel met salicylzuur is uitstekend geschikt voor het behandelen van de onzuivere huid met meeëters en/of puistjes. 

Salicylzuur  werkt kalmerend en ontstekingsremmend. Puistjes worden kleiner en verdwijnen. Omdat het in vet oplosbaar is kunnen meeëters goed worden aangepakt. Het werkt tot diep in de poriën en lost het teveel aan talg op. De salipeel is vooral geschikt voor de vette en gecombineerde huid.


Salicylzuur is een BHA, een beta hydroxy acid (zuur) en glycolzuur is een AHA, een alpha hydroxy acid (zuur). AHA’s zijn in water oplosbaar en BHA’s zijn in vet oplosbaar. AHA’s en BHA’s zijn zuren die een natuurlijke oorsprong hebben:  salicylzuur komt van de boomschors van de wilg en glycolzuur van rietsuiker.


Beide zuren hebben een exfoliërende werking waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken, waardoor er versneld een nieuwe, gladde huid ontstaat. 


Let op: ga na een peeling niet gelijk de zon in. Bescherm je huid goed met een zonbeschermingscrème met SPF 30 of hoger.

Prijzen:

Een volledige behandeling met de glycopeel kost:

70 euro voor een behandeling van een uur en

85 euro voor een behandeling van anderhalf uur.


De salipeel kost 7,50 euro. De salipeel kan in principe tijdens elke behandeling worden uitgevoerd (een klassieke of speciale behandeling). Heb je veel meeëters en/of puistjes dan is dit een geweldige peeling.