make-up advies etc

persoonlijk make-up advies

​Je bent van harte welkom voor persoonlijk make-up advies. Je krijgt uitleg over de verschillende soorten make-up en hoe die toegepast kunnen worden. Je wordt opgemaakt, en je krijgt een demonstratie van de aanbreng-technieken, zodat je deze daarna thuis zelf kunt toepassen. Je krijgt adviezen over kleurgebruik en diverse tips en trucs.

​Ik werk met de professionele make-up van Malu Wilz.
​Alle producten zijn dierproefvrij. Mijn motto is: Veel effect met weinig make-up!

​Duur: circa 1,5 uur. Prijs: 55 euro.
​Het is ook mogelijk om met zijn tweeën te komen (ook heel gezellig!). Duur: circa 2 uur. Prijs: 45 euro per persoon.

make-up voor een speciale gelegenheid

​Wil je een mooie foto van jezelf laten maken en daarvoor opgemaakt worden? Heb je een feestelijke dag of avond in het vooruitzicht? Laat je opmaken door mij.
Je krijgt een mooie make-up, volledig naar jouw wens.
​Je kunt kiezen voor een bescheiden make-up, maar ook voor een zwaardere make-up. Aan jou de keuze.
​Prijs: 27,50 euro.

workshop make-up

Ik geef ook regelmatig workshops make-up voor groepjes ​van 6 personen of meer. Kijk op de pagina Workshops voor meer informatie. Erg leuk om met vriendinnen of collega's te doen!

bruidsmake-up

​Voor je bruiloft kun je je make-up door mij laten verzorgen. Vooraf kom je langs voor een proefmake-up. Samen bepalen we de kleuren van de make-up, mede op basis van de kleuren van de jurk en het boeket. Hiervoor nemen we alle tijd, en proberen uit tot je tevreden bent.

Voor de bruidsmake-up krijg je een serum dat ervoor zorgt dat de make-up de hele dag blijft zitten.

Op de dag van de bruiloft kun je ervoor kiezen om thuis opgemaakt te worden, of in de salon. Ook moeders en vriendinnen kunnen dan desgewenst voorzien worden van een feestelijke make-up.

Prijs proefmake-up: 35 euro. Prijs bruidsmake-up: 35 euro. Prijs feestelijke make-up: 27,50 euro per persoon. Indien je kiest voor make-up aan huis (binnen 15 km afstand van Eerbeek), dan wordt 5 euro extra berekend. Is de rijafstand meer dan 15 km, dan overleggen we even over de kosten.