Workshops

workshop make-up algemeen

Alles over make-up: producten, aanbreng-technieken en kleurgebruik.

Centraal in deze workshop staat: hoe kun je veel effect bereiken met weinig make-up. Aan de orde komen: de verschillende producten (zoals: wat is een concealer), een snelle en uitgebreide make-up, camouflagetechnieken en kleurgebruik (wat zijn mooie kleuren voor je lippen en je ogen). Er wordt gedemonstreerd hoe je het beste make-up kunt gebruiken en aanbrengen. Je gaat ook zelf aan de slag met de make-up. Alle producten mogen uitgeprobeerd worden, zo kun je zelf ontdekken wat je prettige producten vindt, en wat je goed staat. Je krijgt veel praktische tips & tricks.


* Aantal deelnemers: minimaal 6 personen

* Locatie: naar keuze/in overleg

* Duur: ca. 3 uur. 

* Kosten: 35 euro per persoon

workshop make-up

voor de 50+ vrouw

Workshop speciaal voor de 50+ vrouw. 

Incl. aanbreng- en camouflagetechnieken.​

Met het verstrijken van de jaren verschijnen er ineens rare plekjes op je gezicht, krijg je pigmentvlekjes, de couperose neemt toe, de rimpels worden meer zichtbaar en de wenkbrauwen worden steeds dunner en lichter van kleur. Hoe zorg je er nou voor dat je huid mooi egaal oogt, wat zijn mooie kleuren lipstick voor je lippen en hoe laat je je ogen spreken?

Tijdens deze workshop wordt speciaal aandacht geschonken aan make-up voor de ouder wordende huid. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Alle producten mogen uitgeprobeerd worden, zo kun je zelf ontdekken wat je prettige producten vindt, en wat je goed staat.


​​​​* ​Aantal deelnemers: minimaal 6 personen
* Locatie: naar keuze/in overleg
* Duur: ca. 3 uur.
* Kosten: 35 euro per persoon

workshop make-up 

voor werknemers

Workshop speciaal voor werknemers van 

bedrijven / instellingen.

Werknemers zijn de schakel tussen de klant en het bedrijf. Voor het imago van het bedrijf is de persoonlijke presentatie van de werknemer erg belangrijk. In deze workshop wordt aandacht besteed aan een verzorgd en representatief uiterlijk met de juiste make-up. Uitgangspunt is het leren aanbrengen van make-up die past bij de uitstraling van de deelnemer. Hierdoor wordt een zeer natuurlijk en toch professioneel effect bereikt.


* Aantal deelnemers: 6-15 personen.

* Locatie: naar keuze/in overleg.

* Duur: 3 uur.

* Kosten: 35 euro per persoon.

Let op:

Een workshop kan ook gecombineerd worden met een high tea bij een koffie- en theehuis in de landelijke omgeving van Eerbeek.

In principe geldt een minimum aantal deelnemers van 6 per groep/workshop. Indien er minder deelnemers zijn, dan kan er wel

een workshop plaatsvinden, maar wordt het totaalbedrag gebaseerd op 6 personen.


Nog meer workshops zijn te vinden op de website van Louter kleur & stijl. Bijvoorbeeld:

Workshop Kleur
Workshop Figuur & kleding
Workshop Imago​