prijzen

Gezichtsbehandelingen:
Puur reiniging, 20 minuten - 28 euro
Puur kort & krachtig, 40 minuten - 48 euro
Klassieke gelaatsbehandeling van 60 minuten - 55 euro
Klassieke gelaatsbehandeling van 90 minuten - 65 euro
Speciale gelaatsbehandeling van 90 minuten - vanaf 70 euro

​Cryotherapie - 49,95 euro
​Wimperlift - 49,95 euro

Deelbehandelingen:
Wenkbrauwen epileren of harsen - 10 euro
Bovenlip, kin of hals harsen - 10 euro
Wimpers of wenkbrauwen verven - 10 euro
​Paraffine pakking voor de handen - 8,50 euro
Decolleté pakking - 5 euro
​Gezichtsserum (ampul) - 5 euro


Let op: deelbehandelingen worden alléén uitgevoerd tijdens een gezichtsbehandeling. Je kunt er geen aparte afspraak voor maken. 

afspraak verzetten?

Wil je een afspraak verzetten of afzeggen, doe dat dan tijdig. Gemaakte afspraken moeten minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde ​afspraken worden aan je doorberekend. ​

betalen

Hoe kun je betalen:

Bij Puur huidverzorging kun je niet pinnen, maar wel:
- contant betalen
- betalen via betaalverzoek
- overmaken via de betaalapp op je telefoon

Betalen via betaalverzoek: ik maak een zakelijk betaalverzoek voor het bedrag dat je verschuldigd bent. Dit betaalverzoek kan ik naar je appen of mailen. In het betaalverzoek staat een link. Als je daarop klikt spreekt alles eigenlijk voor zich: je ziet het te betalen bedrag, de ontvanger (Puur huidverzorging) en de omschrijving. Daaronder zie je de logo's van alle banken en je klikt op het logo van je eigen bank. Je wordt vervolgens naar de betaalomgeving van je bank geleid en je kunt betalen.

Betalen via betaalapp op je telefoon: hiervoor heb je wel een smartphone nodig. Installeer daarop de mobiel bankieren app van je bank en registreer jezelf. Vanaf nu kun je geld overmaken met je telefoon. 

kadobon

Je kunt iemand verrassen met een kadobon van Puur. Deze wordt mooi ingepakt, zodat het een feestje is voor de gever én de ontvanger. Voor de ontvanger: lees hier de voorwaarden die verbonden zijn aan het inwisselen van een kadobon.